Hoogtevrees Water Stress Slaap Trauma Therapie Holistisch Angst Vrees

De ©Live The Connection methode voor Slaap, Stress en Trauma

Hoe kom je in 10 minuten van je hoogtevrees af?!? In deze blog vertel ik hoe ik de Live The Connection methode gebruik tijdens mijn sessies om cliënten te helpen om snel en gemakkelijk hun slaapproblemen, stressklachten en trauma triggers aan te pakken!

Stress Klachten Slaap Problemen Trauma Triggers Zenuwachtig Onrustig Nerveus

Weg met die klachten!

Als ik zelf last van heb van slaapproblemen, stressklachten of trauma triggers dan wil ik er eigenlijk gewoon direct van af. Het liefste gisteren al, maar nu meteen vind ik een goede tweede keuze.

En vanwege die behoefte aan een snelle én effectieve oplossing werk ik met de methode van Live The Connection.

Met de Live The Connection methode breng je gemakkelijk veranderingen aan in de programmering van je brein, waardoor je klachten onmiddellijk verminderen en vaak zelfs helemaal verdwijnen.

Razendsnelle transformaties

De methode bevat verschillende protocollen die zo’n vijf tot 50 minuten duren. Dat betekent dat klachten en patronen waar je al jaren tegenaan loopt soms al binnen vijf minuten verholpen kunnen worden. Dat is pas snel, simpel en efficiënt!

Nou klinkt dat misschien ongeloofwaardig, maar ik zie regelmatig dit soort ingrijpende transformaties gebeuren in mijn praktijk. Bijvoorbeeld bij fobieën.

Ik had laatst een cliënt die op zijn zachtst gezegd geen fan was van grote hoogtes. Hij werkte twee dagen per week op de 16e verdieping van zo’n flitsend modern kantoor in Amsterdam Zuid.

De architect van dat kantoor was zelf wél fan van grote hoogtes, want de buitenwand van het gebouw was van top tot teen gemaakt van glas. En raad eens waar het bureau van mijn cliënt tegenaan stond…

Hoogtevrees Glas Kantoor Stress Slaap Trauma Therapie Holistisch Angst Vrees

Stress reacties: vechten of vluchten

Elke keer als mijn cliënt alleen al naar de rand van zijn bureau keek kreeg hij hartkloppingen, een zweetaanval, een droge mond en een dichtgeknepen keel. Dat zijn typische stress reacties. Het brein van mijn cliënt was door onbekende ervaringen in het verleden geprogrammeerd om grote hoogtes te labelen als ‘gevaarlijk‘.

Dus elke keer als hij iets zag, hoorde of dacht wat te maken had met grote hoogtes dan sloeg zijn brein meteen alarm: wegwezen daar! Vervolgens vertoonde zijn lichaam een vecht- of vlucht reactie.
Daardoor kon mijn cliënt zich slecht concentreren op zijn werkplek en door alle stress reacties kwam hij ook doodmoe thuis.

Brein Live The Connection Ontstressen Herprogrammeren Stress Slaap Trauma Fobie Angst Vrees Neuraal

Tijdens de therapie gebruikten we een Live The Connection methode die 5 minuten duurt; het ABC van Ontstressen. Hierdoor werd alles wat met grote hoogtes te maken heeft losgekoppeld van de alarmsystemen in zijn brein, genaamd de Amygdalae.

Vervolgens pasten we nog een methode toe die ook 5 minuten duurt om de oorspronkelijke ervaring waardoor die stress reactie in zijn brein was opgeslagen te neutraliseren. En hiermee was de herprogrammering van zijn brein compleet, de hoogtevrees was nu helemaal verwijderd uit zijn systeem. Piece of cake!

Zo snel en simpel, werkt dat écht?

Mijn cliënt ging na de sessie nogal sceptisch maar ook wel nieuwsgierig naar huis. Een paar dagen later kreeg ik een berichtje van hem. Het was een foto van het uitzicht vanuit zijn kantoor.

Hij kon het zelf bijna niet geloven, maar hij voelde geen enkele stress meer als hij door de glazen wand naar buiten keek!

Hoogtevrees Glas Kantoor Stress Slaap Trauma Therapie Holistisch Angst Vrees

Hij kon zich nu met gemak op zijn taken concentreren. En zijn werk was ook direct een stuk minder vermoeiend want zijn brein en zijn lichaam waren niet meer continu alert of in stress.

Hij kon nu dus gewoon heerlijk genieten van het uitzicht en zich volledig focussen op zijn werk, wat een opluchting!

Wil jij dit ook?

Dit is slechts één van de vele voorbeelden die ik kan geven over het snelle succes van de Live The Connection methode om slaapproblemen, stressklachten en trauma triggers aan te pakken.

Wil jij ook van je klachten af? En wil je weten wat de Live The Connection methode voor jou kan betekenen?

Plan dan nu een gratis kennismakingsgesprek in!
Mirjam Reijnders MSc Portret Leefstijl Coach Trainer Slaap Therapeut

Hopelijk tot snel!
Een warme groet,

Mirjam Reijnders, MSc.
Holistisch Slaap-, Stress- en Trauma Therapeut

Ontdek hoe hoog jouw stressniveau is en hoeveel risico je loopt op een Burnout:

Wil jij weten hoe jij je stressklachten, slaapproblemen en trauma triggers aan kunt pakken? Download dan nu mijn gratis e-Book: Leven zonder stress!

1 reactie

  1. Dag Mirjam,
    Ik heb met plezier je pagina over ontstressen gelezen van begint tot einde ! Dat betekent dat het me heel erg boeide. Dus ja, ik vind het echt prima. Mooi dat je dit doet vanuit een heel concreet voorbeeld en heel mooie beelden. Ja, dat slaat aan.
    Eén opmerking: Zuidas. Dat is mij niet bekend. Mocht je daar Zuidas in … (stad) aan toevoegen, dat zou voor mij nog beter zijn.
    Heel veel succes met de coach praktijk.
    Stralende groeten, Geert Vandewalle

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *