Mirjam Reijnders MSc lifecoach life-coach coach trainer
Mirjam Reijnders MSc lifecoach life-coach coach trainer

Mijn passie is om jou te helpen met het creëren van een evenwichtig, gelukkig en energiek leven: jouw eigen Equilibrium!

Na jarenlang onderzoek te hebben gedaan leerde ik de beste manieren om twijfel en onzekerheid te veranderen naar moed en zelfvertrouwen.

Die enorme nieuwsgierigheid kwam voort uit mijn persoonlijke ervaringen met angst en onzekerheid, depressie en burn-out. Vanuit mijn eigen verlangen om me evenwichtig, energiek en gelukkig te voelen koos ik ervoor om gedragswetenschapper te worden. Ik wilde onderzoeken wat ik het beste kon doen om mijn angst en depressie te overwinnen, mijn stress te verlichten en om mijn gezondheid en productiviteit te verbeteren.


Evenwicht, energie en geluk creëren

Als gedragswetenschapper in de klinische psychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en in de ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit Utrecht, hield ik mij vooral bezig met de psychische en gedragsmatige elementen die bijdragen aan evenwicht, energie en gelukkig zijn.

Ik bestudeerde hoe je verstrikt kunt raken in negatieve denk- en gedragspatronen en hoe je hiervan kunt herstellen met behulp van therapeutische technieken uit bijvoorbeeld CGT (Cognitieve Gedragstherapie) en ACT (Acceptance and Commitment Therapy).

Ik leerde dat vastzitten in je angst en onzekerheid een blokkade is om te groeien en vooruit te kunnen komen in het leven. Een oplossing daarvoor is het vergroten van je moed en zelfvertrouwen en er zijn vele vaardigheden die je kunt leren om dat te bereiken. Zo kom je door middel van hele praktische stappen weer in evenwicht.

“Mirjam heeft mij enorm geholpen op vele vlakken. Ik vond het heel fijn dat ik van haar de handvatten kreeg om er zelf mee bezig te blijven. Mirjam is ook enthousiast, na elke sessie bruiste ik van de energie!”

Lisa, HBO-Student

In mijn privéleven testte ik verschillende wetenschappelijk bewezen manieren om mijn gezondheid te verbeteren en productiever te zijn door meer balans te creëren in mijn energie en emoties. Zo doe ik al jaren aan krachtsport en aan yoga en ik zorg voor voldoende slaap. Ik gebruik effectieve time-management tools en ik verminder mijn stress door meditatie, schrijven, wandelen en plezier maken met mijn vrienden en familie. In 2015 stapte ik over op een plantaardig dieet en in 2019 volgde ik een opleiding tot plantaardig voedingsdeskundige en chef.


Vanuit een gezond evenwicht tussen je Hoofd (gedachten) en je Hart (gevoelens) kan je nieuwe, goede gewoonten leren waardoor er heel veel uit je Handen komt.

In de afgelopen jaren heb ik geleerd hoe ik nieuwe keuzes kon maken in wat ik wilde denken, voelen en doen. Ik leerde hoe ik kon stoppen met piekeren en mijn angst kon omvormen tot moed, vertrouwen en de bereidheid om te groeien. Daardoor kon ik meer evenwicht, plezier en ontspanning creëren in mijn leven en zo herstelde ik van mijn burn-out, verbeterde ik mijn gezondheid en verhoogde ik mijn productiviteit.

In mijn leefstijl coaching en training praktijk komt dit allemaal samen, daar breng ik mijn passie tot uiting: het doorgeven van wat ik heb geleerd over hoe je de persoon kunt worden die de moed, het vertrouwen en de kracht heeft om een energiek, gezond, productief en vooral een gelukkig leven te creëren!

Individuele coaching evenwicht balans harmonie equilibrium concreet plan maken inzicht in doelen gewoonten

“Ik heb mij tijdens de coaching sessies bij Mirjam in het afgelopen jaar meer ontwikkeld dan in de laatste vijf jaren. Niet alleen weet ze complexe theorieën te verwoorden naar behapbare methodes. Ook creëert haar empathische en energieke persoonlijkheid een omgeving van groei en vertrouwen.”

Jean-Renald, HBO-Student

Wil je peilen of we een klik hebben en overleggen of leefstijl coaching of een training de beste keuze is voor jou?
Plan dan nu een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in.


Wil je meer lezen over mijn persoonlijke ervaring met angst en depressie? Lees in deze blog waarom ik depressief werd, wat ik nodig had om daar doorheen te komen en hoe ik die ervaring nu gebruik voor mijn eigen zingeving en passie!

Wil je meer weten over de werkwijze die ik gebruik tijdens de leefstijl coaching?


Ik hoop dat ik jou binnenkort ook mag begeleiden tijdens de mooiste reis van je leven!
Mirjam Reijnders MSc lifecoach life-coach coach trainer

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!
Veel liefs en hopelijk tot snel,

Mirjam Reijnders, Msc.


 

Wil jij NU METEEN je spanning verlagen? Zet dan je koptelefoon op of doe je oortjes in en luister naar mijn 5-minuten Ademhalingsoefening voor Ontspanning:

ps. Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn professionele achtergrond?
Neem dan snel een kijkje op mijn LinkedIn of Researchgate of Google Scholar profielen!