In een kennismakingsgesprek bespreken we waar je in je leven vastloopt en waar je aan wilt werken. We bespreken ook of coaching van mij de beste oplossing voor jou zou kunnen zijn. Als er een klik is kunnen we beslissen om samen aan de slag te gaan.

Het kennismakingsgesprek duurt ongeveer 30 minuten en vindt offline plaats in mijn praktijk of online via het gratis online beeldbel-programma Zoom. Je kunt je persoonlijke voorkeur voor offline vs. online aangeven wanneer je het kennismakingsgesprek inplant via mijn digitale agenda. Het kennismakingsgesprek is gratis, ook als we besluiten niet met elkaar door te gaan.

Wil je liever per mail in contact komen? Vul dan het contactformulier in.

Als je hebt besloten welk leefstijl coaching pakket het beste bij jou past, dan krijg je van mij een intake-formulier toegestuurd per mail. Nadat dit formulier door jou is ingevuld word je verzocht om via de webshop jouw gekozen pakket af te rekenen via iDeal. Zodra de betaling binnen is krijg je een mail met daarin een uitnodiging voor mijn digitale agenda waar je de eerste coaching sessie kunt inplannen binnen 2 weken.

De leefstijl coaching voor Hoogopgeleiden vindt plaats in mijn praktijk op de Kazernestraat 16 in Woerden, vlakbij Utrecht. De praktijk is goed bereikbaar middels het OV en er is een overdekte parkeergarage naast de praktijk.

De coaching kan ook online plaatsvinden via het beeldbel-programma Zoom.

Ja, online coaching is mogelijk. Dit gebeurt via het beeld-bel programma Zoom waarbij je een mail krijgt met daarin een persoonlijke link en wachtwoord voor toegang tot de sessie.

Nee, ik coach niet via Messenger of WhatsApp. Dit zijn apps van derde partijen waardoor het veilig omgaan met privacygevoelige informatie zoals verplicht is volgens de AVG richtlijnen niet wordt gewaarborgd. Daarentegen kan je wel via SMS, Messenger of WhatsApp contact met me opnemen voor het inplannen of verplaatsen van coaching sessies.

Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren worden verzet. Bij annulering binnen 24 uur wordt het gesprek alsnog gefactureerd. Je kunt een afspraak annuleren of verzetten door een mail te sturen via het contactformulier op de website of door te mailen naar Mirjam@Equilibrium-Training-Coaching.nl. Bellen, SMS'en of een WhatsApp bericht sturen kan ook naar +31 (0)6 42490856.

Bellen of mailen mag altijd! Ik vind het belangrijk dat je bij me terecht kunt wanneer je ergens mee zit, dus bel of mail me gerust. En als ik niet opneem dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

Je kunt me bellen op +31 (0)6 42490856 of mailen naar Mirjam@Equilibrium-Training-Coaching.nl

Je kunt één tot vijf losse coaching sessies inplannen. Je kunt losse sessies inplannen in plaats van een coaching-pakket of als aanvulling hierop. Wil je overleggen over hoeveel sessies bij jouw doel passen? Vul dan het contactformulier in of plan een gratis kennismakingsgesprek in.

Mijn unieke werkwijze tijdens de leefstijl coaching voor hoger opgeleiden is holistisch en evidence-based. Het is gebaseerd op talloze wetenschappelijke studies die aantoonden aan dat er een aantal factoren zijn die een zéér grote impact kunnen hebben op jouw kwaliteit van leven.

Een positieve verandering op één van deze gebieden leidt tot een positieve verandering op de andere gebieden. Tijdens de coaching pakken we de factoren aan die verbeteringen nodig hebben in jouw leven.

Ik leer je vaardigheden en inzichten uit de Psychologie, Kwantumfysica, Polyvagaal Theorie, Mindfulness en Gedragswetenschappelijke stromingen.

Door je stress te verminderen, je voeding te verbeteren en je slaap te optimaliseren zorg je voor een betere gezondheid, meer energie, betere relaties, meer geluksgevoelens en betere werk- en sportprestaties!

 

Tijdens de leefstijl coaching voor hoogopgeleiden duiken we net als bij een psycholoog in het verleden om inzicht te krijgen in wat jou blokkeert om te groeien, zodat je dit kunt verwerken en loslaten. Maar we werken niet vanuit een standaard GGZ protocol. De coaching is holistisch, evidence-based en persoonsgericht waarbij alle onderwerpen die relevant zijn in jouw leven worden behandeld.

De technieken die ik toepas komen uit diverse stromingen uit de Psychologie, Kwantumfysica, Polyvagaal Theorie, Mindfulness en Gedragswetenschap. Verder wordt er toekomstgericht gewerkt met als doel om in actie te komen om jouw persoonlijke evenwicht te bereiken. Leefstijl coaching geeft jou kennis, inzicht en handvatten om in het dagelijks leven concreet en daadkrachtig aan de slag te gaan met het verminderen van je stress, het verbeteren van je voeding, of het optimaliseren van je nachtrust.

Nee, de kosten zijn volledig voor eigen rekening. Maar coaching voor werknemers kan je soms deels terugkrijgen via je werkgever. En het kan in sommige gevallen ook als studiekostenpost bij de belastingaangifte worden afgetrokken. Let er dan wel op dat de coaching in verband moet staan met inkomensverwerving en/of verbetering van je positie op de arbeidsmarkt. Er moet sprake zijn van een leertraject onder toezicht én het bedrag (min eventuele vergoedingen) moet hoger zijn dan € 250,-. De teruggaaf is afhankelijk van het tarief inkomstenbelasting waartegen je inkomen belast is en bedraagt maximaal 52%.

Voor meer informatie kun je terecht bij de Belastingdienst.

Let op! Aan deze informatie over fiscale regelingen kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer altijd bij de belastingadviseur.

In sommige gevallen is coaching voor particulieren fiscaal aftrekbaar. Het kan dan als studiekostenpost bij de belastingaangifte worden afgetrokken. Let er dan wel op dat de coaching in verband moet staan met inkomensverwerving en/of verbetering van je positie op de arbeidsmarkt. Er moet sprake zijn van een leertraject onder toezicht én het bedrag (min eventuele vergoedingen) moet hoger zijn dan € 250,-. De teruggaaf is afhankelijk van het tarief inkomstenbelasting waartegen je inkomen belast is en bedraagt maximaal 52%.

Voor werkgevers geldt dat loopbaan coaching onder gerichte vrijstellingen valt. De kosten zijn aftrekbaar als zakelijke uitgave.

Ondernemers en ZZP’ers kunnen de kosten als ondernemerskosten meenemen. De coaching dient te zijn gericht op een financieel-economische verbetering van je positie in de maatschappij. Voor de aftrek geldt een drempel van € 500,- en een maximum van € 15.000,-.

Voor meer informatie kun je terecht bij de Belastingdienst.

Let op! Aan deze informatie over fiscale regelingen kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer altijd bij de belastingadviseur.

Voor overige vragen kan je contact met mij opnemen via het contactformulier, per mail via Mirjam@Equilibrium-Training-Coaching.nl of je kunt me bellen of een berichtje sturen via +31 (0)6 42490856.


Wil je peilen of we een klik hebben en overleggen of leefstijl coaching of een training de beste keuze is voor jou?

Plan dan nu een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in.