Je kunt inderdaad één tot vijf losse coaching sessies inplannen. Je kunt losse sessies inplannen in plaats van een coaching-pakket of als aanvulling hierop. Wil je overleggen over hoeveel sessies bij jouw hulpvraag passen? Vul dan het contactformulier in of plan een gratis kennismakingsgesprek in.

In een kennismakingsgesprek bespreken we waar je mee vastloopt en waar je aan wilt werken en of coaching of een training van mij de beste oplossing voor jou is. Als er een klik is kunnen we beslissen om samen aan de slag te gaan.

Het kennismakingsgesprek duurt ongeveer 30 minuten en vindt offline plaats in mijn praktijk of online via het gratis online beeldbel-programma Zoom. Je kunt je persoonlijke voorkeur voor offline vs. online aangeven wanneer je het kennismakingsgesprek inplant via mijn digitale agenda. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en gratis, ook als we besluiten niet met elkaar door te gaan.

Wil je liever per mail in contact komen? Vul dan het contactformulier in.

Als je hebt besloten welk leefstijl coaching pakket het beste bij jou past, dan krijg je van mij een intake-formulier toegestuurd per mail. Nadat dit formulier door jou is ingevuld word je verzocht om via de webshop jouw gekozen pakket af te rekenen via iDeal. Zodra de betaling binnen is krijg je een mail met daarin een uitnodiging voor mijn digitale agenda waar je de eerste coaching sessie kunt inplannen binnen 2 weken.

De leefstijl coaching vindt plaats in mijn praktijk op de Kazernestraat 16 in Woerden, vlakbij Utrecht. De sessies worden gehouden volgens de Covid-19 richtlijnen op 1,5 meter afstand. De praktijk is goed bereikbaar middels het OV en er is een overdekte parkeergarage naast de praktijk.

De coaching kan ook online plaatsvinden via het gratis beeldbel-programma Zoom.

De trainingen vinden plaats in de zalen van Sol Sport op de Ampèreweg 3 in Woerden, vlakbij Utrecht. In de zalen worden de Covid-19 richtlijnen aangehouden. De trainingslocatie is goed bereikbaar middels het OV en er is voldoende parkeergelegenheid.

Ja, online coaching is mogelijk. Dit gebeurt via het gratis beeld-bel programma Zoom waarbij je een mail krijgt met daarin een persoonlijke link en wachtwoord voor toegang tot de sessie.

Nee, ik coach niet via Messenger of WhatsApp. Dit zijn apps van derde partijen waardoor het veilig omgaan met privacygevoelige informatie zoals verplicht is volgens de AVG richtlijnen niet wordt gewaarborgd. Daarentegen kan je wel via SMS, Messenger of WhatsApp contact met me opnemen voor het inplannen of verplaatsen van coaching sessies.

Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren worden verzet. Bij annulering binnen 24 uur wordt het gesprek alsnog gefactureerd. Je kunt een afspraak annuleren of verzetten door een mail te sturen via het contactformulier op de website of door te mailen naar Mirjam@Equilibrium-Training-Coaching.nl. Bellen, SMS'en of een WhatsApp bericht sturen kan ook naar +31 (0)6 42 49 08 56.

Bellen of mailen mag altijd! Ik vind het belangrijk dat je bij me terecht kunt wanneer je ergens mee zit, dus bel of mail me gerust. En als ik niet opneem dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

Je kunt me bellen op +31 (0)6 42 49 08 56 of mailen naar Mirjam@Equilibrium-Training-Coaching.nl

Tijdens de leefstijl coaching werk ik vanuit het Equilibrium Framework. Deze unieke werkwijze is holistisch en evidence-based, het is gebaseerd op talloze wetenschappelijke studies. Leefstijl Coaching bij Equilibrium gaat uit van het volgende principe:

Als je je Hoofd in lijn brengt met je Hart, dan komt er heel veel uit je Handen.

Tijdens de coaching leer ik jou verschillende vaardigheden en wetenschappelijke inzichten uit de Psychologie, Kwantumfysica en Gedragswetenschappelijke stromingen, en uit de Yoga en Boeddhistische filosofie. De focus ligt vooral op het integreren van kwaliteiten van je Hoofd (gedachten) en je Hart (gevoel), zodat je weer in actie kunt komen met je Handen om het leven te creëren dat jij wilt leven.
Denken + Voelen = Doen!

Leefstijl Coaching helpt jou in 3 stappen met de veranderingen die jij wilt toepassen.

(1) We inventariseren de slechte gewoonten en oude gedragspatronen uit je verleden waar je nog in vastzit.
(2) We analyseren welke groei-blokkades jij in jouw leven ervaart die jouw proces van verandering vertragen of saboteren. We pakken deze blokkades aan zodat je op een andere manier kunt omgaan met de problemen en uitdagingen die jij in jouw leven tegenkomt.
(3) Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen en leer je moedig en vastberaden te zijn zodat je nieuwe, goede gewoontes aanleert die een positieve invloed hebben op jouw leven. Zo creëer je meer plezier en ontspanning in je dagelijks leven, voel je je weer fit en gezond en vergroot je je energie en prestaties!

In deze blog lees je meer over mijn unieke werkwijze.

Tijdens de leefstijl coaching bij Equilibrium duiken we net als bij een psycholoog in het verleden om inzicht te krijgen in wat jou blokkeert om te groeien, zodat je dit kunt verwerken en loslaten. Maar we werken niet vanuit een standaard GGZ protocol om deze groei-blokkades te werken. De leefstijl coaching is holistischevidence-based en persoonsgericht waarbij alle onderwerpen die relevant zijn in jouw leven worden behandeld.

De technieken die ik toepas komen uit diverse stromingen uit de Psychologie, Kwantumfysica en Gedragswetenschap. Verder wordt er toekomstgericht gewerkt met als doel om in actie te komen om jouw persoonlijke evenwicht te bereiken. Leefstijl Coaching geeft jou kennis, inzicht en handvatten om in het dagelijks leven concreet en daadkrachtig aan de slag te gaan met het verminderen van stress en burnout, het verbeteren van jouw gezondheid en je voeding, of het boosten van jouw productiviteit en je nachtrust.

In deze blog lees je meer over mijn unieke werkwijze.

Nee, de kosten zijn volledig voor eigen rekening. Maar loopbaancoaching voor particulieren kan je soms deels terugkrijgen via je werkgever. En het kan in sommige gevallen ook als studiekostenpost bij de belastingaangifte worden afgetrokken. Let er dan wel op dat loopbaan coaching in verband moet staan met inkomensverwerving en/of verbetering van je positie op de arbeidsmarkt. Er moet sprake zijn van een leertraject onder toezicht én het bedrag (min eventuele vergoedingen) moet hoger zijn dan € 250,-. De teruggaaf is afhankelijk van het tarief inkomstenbelasting waartegen je inkomen belast is en bedraagt maximaal 52%.

Voor meer informatie kun je terecht bij de Belastingdienst.

Let op! Aan deze informatie over fiscale regelingen kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer altijd bij de belastingadviseur.

In sommige gevallen is loopbaancoaching voor particulieren fiscaal aftrekbaar. Het kan dan als studiekostenpost bij de belastingaangifte worden afgetrokken. Let er dan wel op dat loopbaan coaching in verband moet staan met inkomensverwerving en/of verbetering van je positie op de arbeidsmarkt. Er moet sprake zijn van een leertraject onder toezicht én het bedrag (min eventuele vergoedingen) moet hoger zijn dan € 250,-. De teruggaaf is afhankelijk van het tarief inkomstenbelasting waartegen je inkomen belast is en bedraagt maximaal 52%.

Voor werkgevers geldt dat loopbaan coaching onder gerichte vrijstellingen valt. De kosten zijn aftrekbaar als zakelijke uitgave.

Ondernemers en ZZP’ers kunnen de kosten als ondernemerskosten meenemen. De coaching dient te zijn gericht op een financieel-economische verbetering van je positie in de maatschappij. Voor de aftrek geldt een drempel van € 500,- en een maximum van € 15.000,-.

Voor meer informatie kun je terecht bij de Belastingdienst.

Let op! Aan deze informatie over fiscale regelingen kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer altijd bij de belastingadviseur.

Voor overige vragen kan je contact met mij opnemen via het contactformulier op de website, per mail via Mirjam@Equilibrium-Training-Coaching.nl of je kunt me bellen of een berichtje sturen via +31 (0)6 42 49 08 56.


Wil je peilen of we een klik hebben en overleggen of leefstijl coaching of een training de beste keuze is voor jou?

Plan dan nu een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in.