In het kennismakingsgesprek bespreken we waar je in je leven vastloopt en wat je wilt bereiken. We bespreken ook of therapie van mij de beste oplossing voor jou zou kunnen zijn. Als er een klik is kunnen we beslissen om samen aan de slag te gaan.

Het kennismakingsgesprek duurt ongeveer 45 minuten en vindt plaats in mijn praktijk in Woerden of online via het beeldbel-programma Zoom. Je kunt je persoonlijke voorkeur voor offline vs. online aangeven wanneer je het kennismakingsgesprek inplant via mijn digitale agenda. Het kennismakingsgesprek is gratis, ook als we besluiten niet met elkaar door te gaan.

Wil je liever per mail in contact komen? Vul dan het contactformulier in.
Of bel me op +31(0)642490856

Er is momenteel geen wachtlijst, dus je kunt na de kennismaking direct beginnen met de therapie.

De Holistische Slaap-, Stress- of Trauma Therapie vindt plaats in mijn praktijk op de Kazernestraat 16 in Woerden, vlakbij Utrecht. De praktijk is goed bereikbaar middels het OV en er is een overdekte parkeergarage naast de praktijk.

De therapie kan ook online plaatsvinden via het beeldbel-programma Zoom.

Ja, online therapie is mogelijk. Dit gebeurt via het beeld-bel programma Zoom waarbij je een mail krijgt met daarin een persoonlijke link en wachtwoord voor toegang tot de sessie.

Bij korte of praktische vragen begeleid ik je via WhatsApp, Signal of Telegram (welke app jouw persoonlijke voorkeur ook heeft). Je kunt ook via SMS, WhatsApp, Signal of Telegram contact met me opnemen voor het inplannen of verplaatsen van therapie sessies. Bij langere of complexe vragen gebruik ik liever e-mail of een korte (beeld)bel-afspraak.

Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren worden verzet. Bij annulering binnen 24 uur wordt 50% van het tarief gefactureerd. Je kunt een afspraak annuleren of verzetten door een mail te sturen via het contactformulier op de website of door te mailen naar Mirjam@Equilibrium-Training-Coaching.nl. Bellen, SMS'en of een WhatsApp bericht sturen kan ook naar +31(0)642490856.

Bellen, appen of mailen mag altijd! Ik vind het belangrijk dat je bij me terecht kunt wanneer je ergens tegenaan loopt, dus bel, app of mail me gerust. En als ik niet opneem dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

Je kunt me bellen of appen op +31(0)642490856 of mailen naar Mirjam@Equilibrium-Training-Coaching.nl

Je kunt zo veel losse therapie sessies inplannen als je wilt. Als je in één keer 6 sessies afneemt krijg je 5% korting op de totaalprijs. Wil je overleggen over hoeveel sessies bij jouw doel passen? Vul dan het contactformulier in of plan een gratis kennismakingsgesprek in.

Mijn unieke werkwijze tijdens de Slaap-, Stress- of Trauma Therapie is holistisch, lichaamsgericht en het is gebaseerd op talloze wetenschappelijke studies. In plaats van eindeloos te praten over je problemen gebruik ik een praktische snelle aanpak, waarbij ik de neuropsychologische methodes gebruik van Live The Connection. In deze methode leer je je zenuwstelsel diep ontstressen en maak je direct contact met je onderbewuste brein, zodat je die kunt herprogrammeren om jouw wensen en doelen te bereiken.

Tijdens de sessies pakken we de gedachten, gevoelens, gedragingen, relaties en situaties aan die verbeteringen nodig hebben in jouw leven.

Ik leer je kennis, vaardigheden en inzichten uit de Psychologie, Kwantumfysica, Epigenetica, Mindfulness, Polyvagaal theorie, en de Voeding- en Gedragswetenschap.

Door je stress kwijt te raken, je trauma triggers aan te pakken, je leefstijl te verbeteren en je slaap te optimaliseren zorg je voor meer energie, een betere gezondheid, betere relaties, positievere emoties en betere werk- en sportprestaties!

Tijdens de Holistische Slaap-, Stress- of Trauma Therapie analyseren we net als bij een reguliere psycholoog jouw gedachten, gevoelens en gedrag om inzicht te krijgen in wat jou belemmert, zodat je dit kunt verwerken en loslaten. Maar ik werk niet vanuit een standaard GGZ protocol. Ik werk vanuit de vraag wat je wél wilt in je leven.

Mijn behandelingswijze is holistisch, lichaamsgericht evidence-based en persoonsgericht waarbij alle onderwerpen die relevant zijn in jouw leven worden behandeld. De technieken die ik toepas komen uit diverse stromingen uit de Psychologie, Kwantumfysica, Epigenetica, Mindfulness, Polyvagaal theorie, en de Voeding- en Gedragswetenschap.

Tijdens de therapie bied ik jou de kennis, inzicht en handvatten om in het dagelijks leven concreet en daadkrachtig aan de slag te gaan met het optimaliseren van je nachtrust, het onder controle krijgen van je stress, of het verwerken van je trauma.

Nee, de kosten zijn volledig voor eigen rekening. Maar therapie voor werknemers kan je soms (deels) terugkrijgen via je werkgever. En voor ondernemers zijn de kosten van de therapie op te geven bij de belastingdienst als opleidingskosten.

Voor overige vragen kan je contact met mij opnemen via het contactformulier of per mail via Mirjam@Equilibrium-Training-Coaching.nl en je kunt me bellen of een berichtje sturen via +31 (0)6 42490856.


Wil je peilen of we een klik hebben en overleggen of Holistische Slaap-, Stress- of Trauma Therapie de beste keuze is voor jou?

Plan dan nu een gratis kennismaking in.