• Voel je je depressief, angstig of heb je paniek?
  • Word je tegengehouden door schaamte, schuld of wanhoop?
  • Heb je last van faalangst, perfectionisme of dwangmatigheid?
  • Heb je toxische relaties of veel conflicten in je familie of vriendschappen?
  • Weet je niet wie je bent of hoe je jezelf kunt zijn bij anderen?

Dan is het de hoogste tijd om je trauma en oud zeer te verwerken en los te laten!

Als je in het verleden traumatische ervaringen hebt gehad dan probeert jouw onderbewuste brein je daar in het hier en nu nog steeds tegen te beschermen. Maar daardoor sta jij niet meer aan het roer als je getriggerd wordt. Je onderbewuste patronen nemen het dan over om je veilig te houden: je gaat dan tegen de situatie vechten, ervan vluchten of je bevriest. En dat zorgt voor negatieve gevoelens en gedachten, stress, ziekte of problemen in je relaties of werk. Het is dus belangrijk om jouw trauma triggers zo snel mogelijk kwijt te raken!

Ontdek of jij traumatische ervaringen hebt meegemaakt in je jeugd waardoor je in het hier en nu getriggerd wordt:

Trauma Gebroken Hart Emotioneel Pijn Drama Toxische Relaties Verdriet Woede Angst Negatief Hulpeloos


Holistische Trauma Therapie in de praktijk:

In de trauma therapie luister ik allereerst heel goed naar jouw verhaal, zodat we samen ontdekken welke trauma triggers jij ervaart in je dagelijks leven. Je hoeft de diepste pijn, angst of verdriet van je trauma niet opnieuw te beleven. En je hoeft er zelfs geen bewuste herinnering van te hebben.

In de sessies gebruik ik verschillende neuropsychologische protocollen waardoor je de trauma triggers en alle negatieve gevolgen daarvan kwijtraakt. Tot slot maken we een plan om jouw gedachten, gevoelens en alle belangrijke relaties en situaties te verbeteren zodat je voortaan zonder trauma door het leven gaat!

“Mirjam is een fantastische therapeut, ze heeft mij geholpen met persoonlijke en zakelijke thema’s en ik raad haar zeker aan. Mirjam inspireert en houdt een liefdevolle spiegel voor zodat je eigen inzichten krijgt. Het is heel fijn om iemand naast je te hebben staan in tijden dat het even minder met je gaat, het heeft mij zoveel kracht gegeven in tijden van onzekerheid.”

Sandra, Eigenaresse van The Fine Balance Yoga

In plaats van eindeloos te praten over je problemen gebruik ik een praktische snelle aanpak, waarbij ik o.a. de methode gebruik van Live The Connection.

In deze methode leer je je zenuwstelsel diep ontstressen en maak je d.m.v. spiertesten contact met je onderbewuste brein, zodat je die kunt herprogrammeren om jouw doelen te bereiken.

We werken op 5 niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Zo lossen we jouw trauma triggers op en we installeren helpende overtuigingen, zodat je weer controle over jezelf hebt!

Klaar om je trauma triggers aan te pakken? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in!


In de Holistische Trauma Therapie leer je o.a.:

  • Wat trauma met je gedachten, gevoelens en je gedrag doet
  • Welke gedachten, situaties of personen jou triggeren
  • Waar die trauma triggers oorspronkelijk vandaan komen
  • Hoe je trauma triggers, negatieve gevoelens en belemmerende overtuigingen kwijt kunt raken
  • Hoe je je brein kunt herprogrammeren met helpende overtuigingen over jezelf, anderen en situaties
  • Je trauma triggers herkennen zodat je ze direct aan kunt pakken
Trauma Pijn Emoties Verscheurd Verdriet Eenzaam Donker Somber Depressief Angst Pleister

Ben jij er klaar voor om je trauma’s te verwerken, je triggers op te lossen en weer helemaal jezelf te zijn?

Plan dan nu een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in!


Wil je je slaap of je gezondheid verbeteren? Dan is Slaap Therapie misschien iets voor jou! Wil je je stress onder controle krijgen? Dan is Stress Therapie misschien iets voor jou!

Trauma Therapy in English is also possible. You can contact me here or book a free 45-minute meeting to talk this through in more detail.