In de therapie sessies leer je:

 • Hoe je zelf jouw trauma triggers kunt verwijderen uit je brein
 • Wat trauma met je gedachten, gevoelens en je gedrag doet
 • Hoe je negatieve gevoelens en belemmerende overtuigingen kwijt kunt raken
 • Welke gedachten, situaties of personen jou triggeren
 • Waar die trauma triggers oorspronkelijk vandaan komen
 • Hoe je je brein kunt herprogrammeren voor meer positieve gedachten en gevoelens
 • Je trauma triggers herkennen zodat je ze direct aan kunt pakken
Klaar om je trauma te verwerken? Plan dan een gratis kennismaking!
Trauma Depressie Angst Fobie Eenzaam Pijn Verdriet Emotioneel Bang Stress Onrust Ziek


Traumatische ervaringen belasten je hele leven!


Als je in het verleden traumatische ervaringen hebt gehad dan probeert jouw onderbewuste brein je daar in het hier en nu nog steeds tegen te beschermen. Maar daardoor sta jij niet meer aan het roer als je getriggerd wordt.
Je onderbewuste patronen nemen het dan over om je veilig te houden: je gaat dan tegen de situatie vechten, ervan vluchten of je bevriest. En dat zorgt voor negatieve gevoelens en gedachten, stress, ziekte of problemen in je relaties of werk. Het is dus belangrijk om jouw trauma triggers zo snel mogelijk kwijt te raken!


Al na 1 sessie merk je een verbetering in hoe je je voelt!

“Mirjam heeft me zo ontzettend veel geleerd. Ze stelde goeie vragen en motiveerde mij enorm om de juiste dingen te doen. Daarnaast mocht ik haar altijd een berichtje sturen en dat voelde echt als een enorme luxe!
Mirjam weet ontzettend veel en kon mij ook echt goed uitleggen waarom ik bepaalde dingen dacht en voelde, dit gaf vaak een gevoel van rust of juist motivatie om het te verbeteren.

Ik heb tools gekregen van Mirjam voor de moeilijke momenten in mijn leven, zodat ik nu als het ware mijn eigen therapeut kan zijn.”

Lidewij, 24 jaar, Grafisch Ontwerper

“Mirjam is een fantastische therapeut, ze heeft mij geholpen met persoonlijke en zakelijke thema’s en ik raad haar zeker aan.
Mirjam inspireert en houdt een liefdevolle spiegel voor zodat je eigen inzichten krijgt.

Het is heel fijn om iemand naast je te hebben staan in tijden dat het even minder met je gaat, het heeft mij zoveel kracht gegeven in tijden van onzekerheid.”

Sandra, Eigenaresse van The Fine Balance Yoga


Wat is Holistische Trauma Therapie:

In de trauma therapie luister ik allereerst heel goed naar jouw verhaal, zodat we samen ontdekken welke trauma triggers jij tegenkomt in je dagelijks leven. Je hoeft de diepste pijn, angst of verdriet van je trauma niet opnieuw te beleven. En je hoeft er zelfs geen herinneringen van te hebben.

In de sessies gebruik ik verschillende neuropsychologische processen waardoor je de trauma triggers en alle negatieve gevolgen daarvan kwijtraakt. Tot slot maken we een concreet plan om deze technieken zelf toe te passen, zodat je voortaan geen last meer hebt van je trauma!

In plaats van eindeloos te praten over je problemen gebruik ik een praktische snelle aanpak, waarbij ik de neuropsychologische methode gebruik van Live The Connection.

In deze methode leer je je zenuwstelsel diep ontstressen en maak je direct contact met je onderbewuste brein, zodat we al jouw innerlijke blokkades oplossen en jouw trauma triggers verwijderen uit je brein.

We werken op 5 niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Zo lossen we jouw trauma triggers op, zodat je weer controle over jezelf hebt en je weer gezond, energiek en gelukkig kunt zijn!

Klaar om je trauma triggers aan te pakken? Plan dan nu een gratis kennismaking!

Na de gratis kennismaking kies je tussen losse sessies of een pakket van 6 sessies. Sessies duren 75 min en vinden plaats in mijn praktijk in Woerden of online via beeldbellen.

Trauma Depressie Angst Fobie Eenzaam Pijn Verdriet Emotioneel Bang Stress Onrust Ziek Troost Relaties Hechting


Wil jij weten hoe je jouw trauma triggers aan kunt pakken?
Download dan nu mijn gratis e-Book: Leven zonder stress!


Trauma Pijn Emoties Verscheurd Verdriet Eenzaam Donker Somber Depressief Angst Pleister

Ben jij er klaar voor om je trauma’s te verwerken, je triggers te verwijderen en te ontdekken wie je écht bent? Wil jij weer gezond, energiek en gelukkig zijn?

 • Voel je je depressief, angstig of heb je paniek?
 • Word je overweldigd door schaamte, schuld of wanhoop?
 • Heb je last van faalangst, perfectionisme of dwangmatigheid?
 • Heb je toxische relaties of veel conflicten in je familie of vriendschappen?
 • Weet je niet wie je bent of hoe je jezelf kunt zijn bij anderen?
Plan dan nu een gratis kennismaking in!


Ontdek of jij traumatische ervaringen hebt meegemaakt in je jeugd
waardoor je in het hier en nu getriggerd wordt: