In de therapie sessies leer je:

 • Hoe je sneller kunt inslapen zónder slaapmedicatie
 • Wat jouw optimale bedtijden zijn en hoe je je slaapomgeving kunt optimaliseren
 • Hoe je jouw brein kunt ontstressen zodat je meer energie krijgt
 • Wetenschappelijk bewezen effectieve technieken om te stoppen met piekeren en direct te ontspannen
 • Hoe je je brein kunt herprogrammeren met helpende overtuigingen over je slaap
 • Welke leefstijl factoren jouw slaapkwaliteit saboteren en stimuleren
 • Hoe je de hele nacht door kunt slapen zonder wakker te worden, waardoor je ’s ochtends uitgerust en energiek wakker wordt
Klaar om je slaap te verbeteren? Plan dan een gratis kennismaking!
Slapen Slaapproblemen Insomnia Chronische Slapeloosheid Apneu Holistische Therapie


Slaapproblemen belasten je hele leven!


Slaapproblemen leiden tot een gebrek aan energie, een slechte gezondheid, negatieve emoties, relatieproblemen, slecht presteren op je werk en moeite met sporten. En als de slaapproblemen te lang aanhouden kan je in een burn-out terechtkomen of zelfs depressief of ziek worden. Het is dus heel belangrijk om je slaap zo snel mogelijk te verbeteren!


Al na 1 sessie merk je een verbetering in je slaapkwaliteit!

Ik heb tijdens de therapie sessies met Mirjam weer leren luisteren naar mijn lijf en minder naar wat mijn hoofd verstandig vindt. Mirjam heeft me geholpen om het klein te houden en juist al die kleine stapjes hebben heel veel herstel opgeleverd.”

Rozemarijn, Verpleegkundige

“Mirjam heeft een groot empathisch vermogen en stuurde me goed bij wanneer ik er zelf niet uit kwam. Ik vond het fijn dat ik echt een concreet plan kon maken en inzicht kreeg in mijn doelen en gewoonten.

Marije, Jurist


Wat is Holistische Slaap Therapie?


In plaats van eindeloos te praten over je slaapproblemen gebruik ik een praktische snelle aanpak, waarbij ik de neuropsychologische methodes gebruik van Live The Connection.

Je leert je zenuwstelsel diep ontstressen en maak je direct contact met je onderbewuste brein, zodat we al jouw innerlijke blokkades oplossen om je slaap-doelen te bereiken.

We werken op 5 niveau’s: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Zo verwijderen we jouw triggers en stress over je slaap op. Daarnaast leer je nieuwe helpende gewoonten, zodat je weer controle over je slaap hebt!

Na de gratis kennismaking kies je tussen losse sessies of een pakket van 6 sessies. Sessies duren 75 min en vinden plaats in mijn praktijk in Woerden of online via beeldbellen.

Klaar om je slaap te verbeteren? Plan dan een gratis kennismaking in!
Slapen Slaapproblemen Insomnia Chronische Slapeloosheid Apneu Holistische Therapie Coaching


Wist je dat stress één van de grootste slaap saboteurs is?
Download daarom nu mijn gratis e-Book: Leven zonder stress!Hoe verhoog je je slaap-kwaliteit?

In de Holistische Slaap Therapie leer je vaardigheden uit drie wetenschappelijk
bewezen effectieve methoden om je slaapkwaliteit te verhogen:

Cognitieve Gedragstherapie voor Slapeloosheid (CBT-i) is een effectieve interventie voor mensen met langdurige slapeloosheid, die zich richt op het herprogrammeren van gedachten, gevoelens en gedrag rondom slapen. Je leert o.a. ontspanningstechnieken en je pieker gedachten aanpakken.

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) is een moderne vorm van psychotherapie waarin je leert hoe je de controle terugkrijgt over je gedachten en je gevoelens, zodat je rustig en kalm in bed kunt blijven liggen zonder spanning of frustratie wanneer je niet kunt slapen.

Slaap-hygiëne betekent dat je je externe omstandigheden zo inricht dat er geen enkele blokkade is om makkelijk te kunnen inslapen en doorslapen. Bijvoorbeeld het optimaal inrichten van je slaapkamer en het doen van een avond- en een ochtendritueel. In deze blog deel ik mijn ochtendritueel.


Goed slapen fris wakker worden goede nachtrust inslapen doorslapen diep

Goed slapen leidt tot meer energie, een betere gezondheid, betere relaties, positieve emoties en betere werk- en sportprestaties!

 • Heb je moeite met in slaap vallen?
 • Word je ’s nachts wakker en staan je hoofd en je lichaam dan meteen aan?
 • Ben je overdag vaak slaperig en word je ’s ochtends moe of gestresst wakker?
 • Voel je je vaak gespannen, uitgeblust of pieker je regelmatig?
 • Heb je al van alles geprobeerd om weer controle te krijgen over je eigen nachtrust, maar had het weinig of geen effect?
Plan dan nu een gratis kennismaking in!


Ontdek hoe ernstig jouw slaapproblemen zijn: