De trainingen zijn specifiek ontworpen voor werknemers en professionals die hun prestaties, werkrelaties, vitaliteit en hun werkplezier willen boosten. Ben jij een ambitieuze professional of heb jij leergierige medewerkers onder je hoede? Lees dan snel verder!

In de trainingen leren medewerkers en professionals de meest up-to-date wetenschappelijke inzichten en praktische vaardigheden om hun prestaties, werkrelaties, vitaliteit en hun werkplezier te kunnen boosten.

Door de kleine groepsgrootte (max. 10 deelnemers) is er voldoende de tijd en ruimte voor het bespreken van ieders persoonlijke uitdagingen en behoeften, zodat elke deelnemer eindigt een plan op maat. Na de trainingen kunnen ze dus direct aan de slag!

“De training was een leerzame en productieve ervaring voor mij met een enthousiaste groep en trainer. Het motiveerde mij en zette me in mijn eigen kracht om verandering toe te passen in mijn leven!”

Ronald, Finance Controller
Equilibrium Levenshuis Stress Zingeving Beweging Voeding Slaap Relaties

Trainingen bij Equilibrium


Mijn unieke werkwijze is holistisch én evidence-based. Het is gebaseerd op talloze wetenschappelijke studies die aantoonden aan dat er een aantal factoren zijn die een zéér grote impact kunnen hebben op de kwaliteit van je prestaties, werkrelaties, vitaliteit en werkplezier. Deze factoren zie je hiernaast.

Een positieve verandering op één van deze gebieden leidt ook tot een positieve verandering op de andere gebieden. Tijdens de trainingen pakken we de factoren aan die verbeteringen nodig hebben in het leven van de deelnemers.

Ik leer de deelnemers praktische vaardigheden en wetenschappelijk bewezen principes uit o.a. de Psychologie, Kwantumfysica, Polyvagaal Theorie, Mindfulness en Gedragswetenschappelijke stromingen.


Na de trainingen hebben de ambitieuze professionals een concreet stappenplan voor snelle resultaten!

Momenteel bied ik een online 90 dagen Slaap-Management Teamtraject voor professionals. In deze training leren de deelnemers handvatten om hun slaap te optimaliseren voor een boost in hun prestaties, werkrelaties, vitaliteit en hun werkplezier!

Als de deelnemers behoefte hebben aan individuele begeleiding, dan is Slaap Therapie ook mogelijk.

Meer weten over de trainingen of individuele therapie voor medewerkers en professionals?
Plan dan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Op alle trainingen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

“Doordat je in de groep uitspreekt waar je je mee bezig houd en daar feedback op krijgt ga je zelf ook weer doordenken zonder vast te zitten in je eigen kaders, dat vond ik erg nuttig.”

Dilan, Accountant

Liever een masterclass? Boek mij dan als spreker op jouw (online) event!

Lees hier meer over de Holistische Equilibrium werkwijze.