Trainingen bij Equilibrium

In de trainingen leer je de meest up-to-date wetenschappelijke inzichten en praktische vaardigheden over de onderwerpen die jij wilt verbeteren in jouw leven.

Na de trainingen kan je direct aan de slag met het verminderen van je stress, het verbeteren van je slaap, het verbeteren van je gezondheid of het verhogen van je productiviteit!

Door de kleine groepsgrootte (max. 5 deelnemers) is er voldoende de tijd en ruimte voor het bespreken van jouw persoonlijke uitdagingen en behoeften, zodat je naar huis gaat met een plan op maat.


“De training was een leerzame en productieve ervaring voor mij met een enthousiaste groep en trainer. Het motiveerde mij en zette me in mijn eigen kracht om verandering toe te passen in mijn leven!”

Ronald, Financieel Administrateur

Als je je Hoofd in lijn brengt met je Hart, dan komt er heel veel uit je Handen.

Als er een evenwicht is tussen je hoofd (gedachten) en je hart (gevoel), dan kan je vanuit ontspanning, zelfvertrouwen en vastberadenheid beslissingen maken en durf je stappen te zetten die jou verder brengen in het leven. Dan komt er dus veel uit je handen (gedrag).

Equilibrium Training & Coaching

“Doordat je in de groep uitspreekt waar je je mee bezig houd en daar feedback op krijgt ga je zelf ook weer doordenken zonder vast te zitten in je eigen kaders, dat vond ik erg nuttig.”

Dilan, Accountant

De Equilibrium werkwijze

Tijdens de trainingen richten we ons op het herstellen van jouw persoonlijke evenwicht. Ik leer je verschillende vaardigheden en wetenschappelijke inzichten uit de Psychologie, Kwantumfysica en Gedragswetenschappelijke stromingen, en uit de Yoga en Boeddhistische filosofie.

De unieke Equilibrium werkwijze is holistisch en wetenschappelijk gebaseerd.

Wetenschappelijke studies toonden dat er een aantal onderwerpen zijn die een zéér grote impact kunnen hebben op jouw kwaliteit van leven. Deze factoren zie je hieronder in het Equilibrium Levenshuis:

Equilibrium Levenshuis Mindset Zingeving Beweging Voeding Slapen Relaties

Deze levensgebieden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, ze beïnvloeden elkaar continu. Dus een positieve verandering op één van deze gebieden leidt tot een positieve verandering op de andere gebieden.

Tijdens de trainingen pakken we de gebieden aan die verbeteringen nodig hebben in jouw leven. Zo creëer je een evenwichtig, energiek en gelukkig leven!

Wil je peilen of we een klik hebben en overleggen of een training de beste keuze is voor jou?

Plan dan nu een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in.