Is jouw eetpatroon aan verbetering toe?

  • Heb je weinig energie, een lage weerstand of vaak spierpijn?
  • Eet je te veel of te weinig, of onregelmatig waardoor je jouw streefgewicht niet bereikt?
  • Slaap of beweeg je onvoldoende, onrustig of onregelmatig?
  • Eet je ongezond en weet je niet goed hoe je het gemakkelijk en smaakvol gezonder kunt koken?
  • Heb je weinig zelfvertrouwen, voel je je gespannen of zit je niet lekker in je vel?

Als jij jezelf hierin herkent dan kan jouw eetpatroon wel wat verbetering gebruiken. Je bent hierdoor lichamelijk en geestelijk niet voldoende in evenwicht en dat is goed te voelen. Het is belangrijk voor je gezondheid om daar zo snel mogelijk mee aan de slag te gaan!


Hoe verbeter je je eetpatroon?

Je eetpatroon wordt steeds slechter als je al een langere tijd vast zit in slechte gewoonten of negatieve overtuigingen uit je verleden. Die hebben een negatieve invloed op jouw lichamelijk en geestelijk gezondheid. Daardoor raak jij steeds verder uit evenwicht en uiteindelijk val je een keer om. Je weerstand wordt steeds lager en je loopt meer risico om ziek te worden.

Tijdens mijn studie tot plantaardig voedingsdeskundige aan Cornell University leerde ik dat een plantaardig dieet de beste voedingsbodem is voor een optimale gezondheid. Dit wordt ondersteund door talloze wetenschappelijke onderzoeken, de conclusies daarvan kan je teruglezen op de websites van Nutrition Facts en the Center of Nutrition Studies.

~ Mirjam Reijnders MSc, Gecertificeerd plantaardig voedingsdeskundige, Cornell University, Ithaca, NY


En tijdens mijn studie tot plantaardig chef aan de Rouxbe Online Culinary School ontdekte ik dat gezond plantaardig koken makkelijker en smaakvoller is dan ik dacht. Door het toepassen van simpele kook-, bak- en braadtechnieken en het combineren van smaakvolle verse ingrediënten maak je smaakvolle, gezonde plantaardige maaltijden in een mum van tijd!

~ Mirjam Reijnders MSc, Gecertificeerd plantaardig chef, Rouxbe Online Culinary School, USA


De kennis en vaardigheden uit deze twee studies heb ik gebundeld in een praktische training waarin je leert hoe je jouw voeding af kunt stemmen op jouw persoonlijke eet- en gezondheidsdoelen. Dat maakt deze training geschikt voor iedereen die zijn of haar eetpatroon wil verbeteren. Dus als je wilt afvallen, aankomen, op gewicht wilt blijven, smaakvoller wilt leren koken of je gezondheid drastisch wilt verbeteren door middel van een meer natuurlijk, volwaardig plantaardig dieet, dan is dit de juiste training voor jou!


De Voeding-Management training

In deze training leer je onder andere:

  • de meest up-to-date wetenschappelijke inzichten over gezonde plantaardige voeding ter bevordering van een lang en gezond leven
  • hoe je een voedingsplan en maaltijd-planning opstelt om jouw persoonlijke doelen te kunnen bereiken
  • ja” en “nee” zeggen tegen de juiste voedingsmiddelen
  • inzichten over macro-, micro-nutriënten en antioxidanten
  • het bijhouden van je voedingsinname en calorieverbranding

Na deze training heb jij een persoonlijk plan om direct jouw voedingspatroon te kunnen verbeteren voor een energiek en gelukkig leven!

“De training was erg nuttig, ik weet nu weer duidelijk wat ik wil en hoe ik daar mee aan de slag ga. Mirjam is altijd goed voorbereid en komt met sterke voorbeelden. Ze heeft echt kennis van zaken!

Lynn, HR-Manager


Data & kosten

Deze training duurt één dag van 09:30 tot ongeveer 17:00 uur.

De training wordt in overleg ingepland op een geschikte datum. Neem hiervoor contact op via het contactformulier of plan een gratis face-to-face of online kennismakingsgesprek in.

De prijs van de voeding-management training is: € 399,00 incl. BTW. Dit is inclusief de kosten voor de plantaardige lunch die we samen bereiden!

Om te kunnen voldoen aan de Corona/Covid-19 richtlijnen worden de trainingen gehouden in de ruime zalen van Sol Sport op de Ampèreweg 3 te Woerden, vlakbij Utrecht. De locatie is goed bereikbaar middels het OVen er is voldoende parkeergelegenheid.

Wil je peilen of we een klik hebben en overleggen of deze training de beste keuze is voor jou? Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in.


Alle begin is moeilijk, behalve als je een stappenplan hebt. Lees hier hoe je kunt beginnen met gezond plantaardig eten!

Lees hier meer over de werkwijze van de trainingen bij Equilibrium.

Wanneer je na de training behoefte hebt aan meer individuele begeleiding voor jouw persoonlijke situatie, dan kan je kiezen om door te gaan met een leefstijl coaching traject.

Op alle trainingen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.