Is jouw time-management nog niet optimaal?

  • Stel je regelmatig belangrijke dingen uit of krijg je weinig gedaan?
  • Word je vaak afgeleid, ben je onrustig of vind je het lastig om je voor langere tijd te focussen?
  • Heb je weinig motivatie om aan het werk te gaan of te blijven?
  • Haal je weinig voldoening uit je werk of vrije tijd, of heb je weinig plezier in wat je doet?
  • Weet je niet goed welke tools of hulpmiddelen je kunt gebruiken om je workflow te verbeteren?

Als jij jezelf hierin herkent dan kan jouw time-management wel wat verbetering gebruiken. De manier waarop jij je tijd besteedt is niet voldoende in evenwicht en dat is goed te voelen aan je gebrek aan productiviteit. Het is belangrijk voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid om daar zo snel mogelijk mee aan de slag te gaan!


Hoe verbeter je je productiviteit?

Je productiviteit wordt steeds slechter als je al een langere tijd vast zit in slechte gewoonten of negatieve overtuigingen uit je verleden. Die hebben een negatieve invloed op de beslissingen die jij maakt over waar je je tijd aan besteedt. Daardoor raak jij steeds verder uit evenwicht en wordt je productiviteit steeds minder.

Gelukkig zijn er veel technieken en tools die je kunt toepassen om jouw productiviteit te verbeteren. Talloze wetenschappelijke onderzoeken wijzen uit dat diverse time-management technieken zeer effectief zijn, zoals realistische doelen stellen, prioriteiten stellen en je planning optimaliseren. In de Tijd-Management training leer je de meest effectieve technieken en inzichten die jouw productiviteit de boost kunnen geven die je nodig hebt om optimaal te kunnen presteren.


De Time-Management Training

In deze training leer je onder andere:

  • doelen formuleren en prioriteiten stellen
  • werken met handige (gratis digitale) planning tools
  • je focus verbeteren en afleidingen verminderen
  • jezelf motiveren om in actie te komen op de lange termijn
  • je workflow verbeteren en je productiviteit verhogen

Na deze training heb jij een persoonlijk plan om direct jouw time-management te kunnen verbeteren voor een energiek en gelukkig leven!

“Het concreet maken van de planning was voor mij erg nuttig. Ik ben namelijk nogal van het “ik doe dat wel 2x per week” plannen, waar vervolgens natuurlijk niks van komt.”

Laurence, Gemeenteambtenaar

Data & kosten

Deze training duurt één dag van 09:30 tot ongeveer 17:00 uur.

De training wordt in overleg ingepland op een geschikte datum. Neem hiervoor contact op via het contactformulier of plan een gratis face-to-face of online kennismakingsgesprek in.

De prijs van de tijd-management training is: € 399,00 incl. BTW.

Om te kunnen voldoen aan de Corona/Covid-19 richtlijnen worden de trainingen gehouden in de ruime zalen van Sol Sport op de Ampèreweg 3 te Woerden, vlakbij Utrecht. De locatie is goed bereikbaar middels het OV en er is voldoende parkeergelegenheid.


Wil je peilen of we een klik hebben en overleggen of deze training de beste keuze is voor jou? Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in.


Stop met tijd verliezen! Lees hier hoe je jouw workflow zo efficiënt mogelijk kunt maken om je productiviteit te boosten met deze 5 gratis tools.

Lees hier meer over de werkwijze van de trainingen bij Equilibrium.

Wanneer je na de training behoefte hebt aan meer individuele begeleiding voor jouw persoonlijke situatie, dan kan je kiezen om door te gaan met een leefstijl coaching traject.

Op alle trainingen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.